Kinderdagverblijf Amstelveen

Kinderdagverblijf de Regenboogelfjes in Amstelveen

Bent u op zoek naar Een biologisch en groen kinderdagverblijf in Amstelveen? Dan Bent u en Uw kindje van harte welkom bij de Regenboogelfjes. Bij ons is opvang van uw Met Met Soort reacties Geven, collega op Natuurlijke zorg. Dat wil Zeggen DAT WE Veel Aandacht besteden aan de Ontwikkeling van Uw Soort in Zijn Van Haar Eigen tempo. Temidden van Een groene Omgeving Nemen we de Zorg voor Uw Met vriendelijke Graag op ons.

Het Kiezen Van Een kinderdagverblijf is Niet Altijd Een Eenvoudige Keuze. Zo Moet de opvang en zorg goed aansluiten bij de Wensen van Uw kind, en de opvoeding sterven u daarbij hanteert. Op deze Manier Kan een Kind Zich Optimaal ontwikkelen in Een Omgeving waarin HIJ of ZIJ Zich prettig en fijn voelt. Bij Kinderdagverblijf De Regenboogelfjes in Amstelveen Begrijpen Wij DAT ALS GEEN Ander.

Juist daarom werken we Alleen ontmoetten goed opgeleid en gecertificeerd Personeel sterven de behoeften van Uw Met vriendelijke Begrijpen en Kunnen ondersteunen. In ons kinderdagverblijf in Amstelveen besteden we daarom NAAST Goede zorg, ook Veel Aandacht aan de Ontwikkeling van Uw kind. Dit DOEN we op Een verantwoorde en biologische Wijze.

Groen Kinderdagverblijf in Amstelveen

Bij de Regenboogelfjes Vinden we Het Net including u BELANGRIJK DAT Uw kind opgroeit in alle puurheid.  Natuurlijk Sluit ons kinderdagverblijf in Amstelveen daarbij aan.  Zo eten we in de middag Niet Alleen Een warme Maaltijd met biologische producten, Maar maken OOK we Veel gebruik our groene tuin.  This ruime en Veilige Omgeving advocaat Uw kind de ruimte om in alle vrijheid te can Bewegen en spelen.

kinderdagverblijf in Amstelveen

Onze Dagelijkse activiteiten Passen daarop we aan. Onze locatie bevindt Zich temidden van Een prachtige groene Omgeving sterven Daar prima bij aansluit. De inrichting van ons kinderdagverblijf in Amstelveen Wordt Voldaan Natuurlijke kleuren en Speelgoed van duurzaam Materiaal. Ook de voeding en Maaltijden sterven we Verstrekken zijn biologisch en Verantwoord. Zo Leveren we Eén Optimale bijdrage Aan het Welzijn van Uw kind. Bij Kinderdagverblijf De Regenboogelfjes in Amstelveen bent u Niet Alleen Verzekerd van De Beste Zorg voor Uw Soort, Maar ook ingelogd Eens van de Meest verantwoorde.

Door Kinderen op jonge LEEFtijd Kennis te Laten maken met de natuur en Het Belang van gezond eten, Wordt de ontwikkeling Optimaal gestimuleerd. Bent u op zoek naar Een Verantwoord en groen kinderdagverblijf in Amstelveen? Bij de Regenboogelfjes hanteren we Geen wachtlijsten. Uw kind is bij ons van harte welkom.

Neem contact op
Nederlands NL English EN