Internationale kinderdagverblijf Amstelveen

Internationale kinderdagverblijf in Amstelveen

Bent u op zoek naar een Internationaal kinderdagverblijf in Amstelveen? Bij biologische kinderopvang de Regenboogelfjes is uw kind van harte welkom. Onze ervaren en gecertificeerde medewerkers zijn gespecialiseerd in het bieden van meertalige zorg waarbij communicatie in zowel Engels als Nederlands hoog in het vaandel staat.

Als Internationaal kinderdagverblijf in Amstelveen vinden we het belangrijk dat ieder kind kan opgroeien in zijn of haar eigen tempo met de spreektaal die daarbij hoort. Daarnaast bieden we als groen en biologische kinderdagverblijf duurzame opvang met oog voor de natuur en een biologische leefwijze. Dit voeren we niet alleen door in de inrichting van onze opvang, maar ook in bijvoorbeeld de warme maaltijden die de kinderen tussen de middag aangeboden krijgen.

Door uw kinderen op vroege leeftijd bewust te maken van een gezonde levensstijl, staat niets een goede groei en ontwikkeling in de weg. Zo vindt u bij ons geen schreeuwende kleuren of afleiding in de vorm van televisies. De kleuren in ons Internationale kinderdagverblijf zijn puur en gemaakt van natuurlijke materialen. Zo kan ieder kind opgroeien te midden van een rustige omgeving waarin welzijn en plezier centraal staan.

 

Biologisch Internationale kinderdagverblijf de Regenboogelfjes in Amstelveen

In ons Internationale kinderdagverblijf besteden we veel aandacht aan opvoeding en zorg in zijn puurste vorm. Onze kinderopvang is dan ook gelegen op een prachtige vrijstaande locatie en is voorzien van een ruime kindvriendelijke tuin. Hier kunnen kinderen dagelijks de meest mooie avonturen beleven en worden ze bewust van de dieren en de natuur om ons heen.

internationale kinderdagverblijf De Regenboogelfjes

In combinatie met onze biologische en duurzame visie zorgt dit voor een prettige leefomgeving voor het kind. In ons Internationale kinderdagverblijf in Amstelveen hanteren we geen wachttijden. We willen ieder kind en ouder de mogelijkheid geven om te kunnen genieten van de beste kinderopvang. Omdat ieder kind zijn unieke behoeften en wensen heeft, leveren we op maat gemaakte zorg. Dit zorgt ervoor dat uw kind in zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen en groeien.

Wilt u uw kind op biologische verantwoorde wijze op laten groeien? We sluiten onze zorg daar graag bij aan. Ons Internationale kinderdagverblijf in Amstelveen staat graag klaar voor u en uw kind. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die kinderdagverblijf de Regenboogelfjes in Amstelveen u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Nederlands NL English EN