Groen kinderdagverblijf Amstelveen

Groen kinderdagverblijf in Amstelveen

Bent u voor de opvang van uw kind op zoek naar een groen kinderdagverblijf in Amstelveen? Maak dan eens kennis met de Regenboogelfjes. Bij ons groeit uw kind op te midden van een groene en veilige omgeving, omringd door de beste denkbare zorg. Het kiezen van een opvang voor uw kind, is een belangrijke keuze in uw leven. Natuurlijk wilt u als ouder niets anders dan de beste zorg. Bij groen kinderdagverblijf de Regenboogelfjes in Amstelveen gaan we verder dan dat.

Door onze ervaren en gecertificeerde medewerkers kunnen we uw kind niet alleen de beste op maat gemaakte zorg en opvang bieden, maar doen we dat ook nog eens op een biologische en verantwoorde wijze. De ontwikkeling van uw kind staat bij ons hoog in het vaandel. Dit stimuleren we het liefst op een natuurlijke wijze zodat uw kind zich kan ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo. Onze groene kinderdagverblijf in Amstelveen is omringd door een prachtige groene omgeving.

Daardoor kunnen we onze visie op een biologisch en verantwoorde opvoeding prima doorvoeren in ons kinderdagverblijf. Zo bestaat onze inrichting en het speelgoed uit natuurlijke materialen met zachte kleuren. Op deze manier kan uw kind in alle rust opgroeien en verblijven in ons groen kinderdagverblijf in Amstelveen.

Biologisch en groen kinderdagverblijf de Regenboogelfjes in Amstelveen

Een kind moet kunnen opgroeien in vrijheid. Dat komt de persoonlijke ontwikkeling van het kind ten goede en stimuleert een gezonde levensstijl op latere leeftijd. Juist daarom besteden we bij groen kinderdagverblijf de Regenboogelfjes in Amstelveen veel aandacht aan spelen en ontdekken in de natuur en gezonde voeding.

Onze middag maaltijden zijn dan ook altijd gemaakt van verse en biologische producten. Zo weet u als ouder zeker dat uw kind de beste zorg geniet. Onze ruime en veilige tuin is dé perfecte speelplaats voor kinderen van alle leeftijd. Omgeven door groen gaan we elke dag op zoek naar spannende avonturen die bijdragen aan de ontwikkeling van uw kind. Onze visie richt zich op het leveren van op maat gemaakte zorg voor ieder kind.

In combinatie met het stimuleren van een gezonde levenswijze zorgen we daarmee voor een gezonde en stabiele basis voor ieder kind. Bent u op zoek naar een groen kinderdagverblijf in Amstelveen zonder een wachtlijst? Waar duurzaam en biologisch hoog in het vaandel staan? Neem dan eens vrijblijvend contact op met groen kinderdagverblijf de Regenboogelfjes in Amstelveen.

Neem contact op
Nederlands NL English EN