Biologisch kinderdagverblijf Amstelveen

Biologisch kinderdagverblijf in Amstelveen

Zoekt u kinderopvang bij een groen en biologisch kinderdagverblijf in Amstelveen? Maak dan eens kennis met de Regenboogelfjes. We leveren niet alleen een duurzame kinderopvang op maat, maar hanteren ook een biologisch verantwoorde zorg voor uw kind. Als ouder is er natuurlijk niets zo belangrijk als de zorg voor uw kind. Des te belangrijker dat een kinderopvang aansluit bij uw wijze van opvoeding.

Dit zorgt ervoor dat uw kind zich snel prettig en veilig voelt in een nieuwe omgeving. Groen en biologisch kinderdagverblijf de Regenboogelfjes in Amstelveen denkt hierin graag met u mee. De inrichting binnen onze kinderopvang is dan ook voorzien van rustige aardse kleuren. Ook het speelgoed is gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. Zo kan uw kind in alle rust groeien en ontwikkelen zonder dat het daarbij afgeleid wordt door invloeden en prikkels van buitenaf.

Ook het warm eten wat we in de middag serveren is gemaakt van verse en biologische producten. Zo leggen we een goede basis in het hanteren van een gezond eet en leefpatroon. Ons kinderdagverblijf in Amstelveen is tevens voorzien van een ruime afgesloten tuin waarin uw kind elke dag op ontdekkingsreis kan. Door ze op jonge leeftijd bewust te maken van de flora en fauna om ons heen, ontstaat er een solide basis voor een perfecte ontwikkeling van uw kind.

 

Groen en biologisch kinderdagverblijf de Regenboogelfjes in Amstelveen

Binnen ons kinderdagverblijf werken we alleen met goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers. Ze bieden uw kind de zorg die het op dat moment nodig heeft. Door dit te ondersteunen met op maat gemaakte begeleiding, zorg én een biologische visie heeft ieder kind de mogelijkheid om gezond op te kunnen groeien.

kinderdagverblijf in Amstelveen

Een groen en biologische kinderdagverblijf betekent ook veel aandacht voor gezond eten. De maaltijd voor uw kind is dan ook altijd met de grootste zorg bereid van verse en biologische producten. Door het eten van voeding in zijn puurste vorm krijgt uw kind essentiële voedingsstoffen binnen die bijdragen aan een gezond gestel. Ook dat is van groot belang bij de ontwikkeling van uw kind. Bent u op zoek naar een biologisch kinderdagverblijf in Amstelveen? Bij de Regenboogelfjes hanteren we geen wachtlijst.

Zo kunnen we iedere ouder en elk kind blijven voorzien van de beste opvang en zorg. U kunt bij ons dus direct terecht voor kinderopvang van hoge kwaliteit. Wilt u weten welke mogelijkheden groen en biologisch kinderdagverblijf de Regenboogelfjes in Amstelveen u en uw kind te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Neem contact op

Nederlands NL English EN